Bureau kijk.nl

Babykleding voor deze zomer bestel je online

babykleding

De zomer komt weer heel dichtbij en dan is het dus tijd om de dikke kledingstukken weer heel ver naar achteren te duwen. Geen tijd meer voor truien, sjaals en hoge laarzen. Dit jaar tover ik niet meer alleen mijn eigen winterkast in een zomerkast, maar ook die van mijn dochtertje. Het grootste verschil is dat ik voor alle seizoenen al kleren heb en zij niet. Ze is in de winter geboren en heeft alleen kleding voor dat seizoen. Voor mij stond de afgelopen week dus in het teken van babykleding. Ik ben zowel in winkels als online opzoek gegaan naar de meest leuke soorten babykleding voor de zomer.

Babykleding in alle stijlen

Het type moeder dat voor haar dochter alleen maar jurkjes koopt met leuke bloemenprintjes, is het tegenovergestelde van mij. Natuurlijk houd ik er wel van om zo nu en dan een leuk jurkje bij mijn kind aan te doen, maar niet alleen maar. De afwisseling tussen de verschillende soorten babykleding vind ik juist het leuke er aan. Vandaag een leuk jurkje en morgen een stoere spijkerbroek met een leren jasje. Dat is precies hoe ik mijn babykledingstijl kan omschrijving. Babykleding vinden die bij je persoonlijke stijl past vind je ook niet gemakkelijk. Ik heb altijd eerder bij dameskleding het gevoel van ‘’dit wil ik’’ dan bij het zoeken naar babykleding.

Kleertjes.com voor babykleding online

Nu heb ik eindelijk een webshop gevonden waar ik babykleding kan bestellen in alle stijlen die ik mooi vind. Kleertjes.com heeft letterlijk alle soorten babykleding waar je naar kunt zoeken. Voor de zomertijd heb ik er voor mijn dochtertje een hoop korte broekjes, jurkjes, sandaaltjes en shirtjes kunnen vinden. Ken je dat gevoel wanneer je iets hebt besteld en het duurt lang voordat het eindelijk binnen is? Dat had ik deze keer helemaal niet! De volgende dag had ik alle kinderkleding die ik had besteld al binnen. Geen gewacht helemaal niks. Meer kon ik eigenlijk niet wensen. Als hardwerkende moeder (die geen tijd heeft om te shoppen) kun je dus toch leuke babykleding scoren. En dat het ook nog de volgende dag geleverd wordt maakt het helemaal top.

Dé tip

Een tip aan alle mama’s die online shoppen is: ‘’koop je winterkleding in de zomer en je zomerkleding in de winter’’. Als dit mogelijk is dan moet je dat zeker doen, want zo kun je een hoop geld besparen. Ik zou dat niet met de gehele garderobe doen, want anders heb je nooit iets uit de nieuwe collectie.

Mobiele versie afsluiten