Bureau kijk.nl

Reinders: de perfecte mix tussen comfy en classy

Het Nederlandse Reinders is een fashion label waar we tegenwoordig niet meer doorheen kunnen. De luxueuze, draagbare items van Reinders zijn favoriet van vrouwen jong en oud in Nederland. Niet alleen in ons landje trouwens, internationale supermodellen als Hailey Baldwin en Romee Strijd zijn ook al gespot in Reinders. En als we naar de collectie kijken, begrijpen we ook waarom. Neem bijvoorbeeld de ready-to-wear trainingspakken van het merk. Super comfortabel en stoer en een absolute must-have. Maar combineer het met een paar pumps en een leren jasje, en je bent klaar voor de avond!

Zusjes met een visie

Reinders is drie jaar geleden opgericht door de tweelingzusjes Julie en Marie Reinders. De modewereld was voor de zusjes met hun modellencarrière al redelijk bekend terrein, maar net als veel modellen zit er na een tijdje niet veel uitdaging meer in. De zusjes waren toe aan iets nieuws. Aan iets waarvoor ze hun talent en gevoel voor mode optimaal konden inzetten. Met hun unieke kijk op vrouwenmode en kennis van de fashion industrie, richtten ze het merk Reinders op. De kracht achter het label zijn de luxueuze ontwerpen voor een betaalbare prijs. Dit is een filosofie waar veel jonge fashion designers tegenwoordig op voortborduren, en een trend die goed ontvangen wordt door de consument. Dit geldt ook voor de fans van Reinders. Binnen drie jaar heeft het merk al ruim 75.000 volgers op Instagram verzameld en zijn met name hun tweedelige pakken op veel mode gerelateerde Instagram accounts terug te zien.

Reinders voor iedere gelegenheid

Een absolute favoriet zijn, zoals eerder al genoemd, de tweedelige ‘huispakken’ in verschillende kleuren. Ik zet dit even tussen aanhalingstekens, want ja, je kunt een Reinders pak inderdaad lekker thuis op de bank dragen terwijl je je favoriete serie binge watcht. Maar de pakken worden op menig fashion event gespot, gedragen door de grootste fashionista’s van Nederland. En dat is precies wat de zusjes willen met hun ontwerpen. Kleding wat heerlijk comfortabel en losjes zit, maar toch luxueus oogt. Hun uiteenlopende collectie bestaat naast de pakken ook uit broeken en tops met gave en unieke details. Ze willen met hun designs duidelijk maken dat je als vrouw niet altijd maar strakke jurkjes hoeft te dragen om indruk te maken. In glitter flarepants en een oversized T-shirt ben je evengoed om door een ringetje te halen. Maak je look compleet met een teddy biker jacket en je bent klaar om de show te stelen bij het volgende fashion event!

Mobiele versie afsluiten