Bureau kijk.nl

Trainingslocatie voor uw trainingen en vergaderingen

Trainingslocatie

Geeft u binnenkort een workshop, lezing, een vergadering, training of opleiding, maar heeft u geen of beperkte ruimte? Dan kunt u nu een trainingslocatie huren. Een lezing kan op een gezellig, warm ingerichte trainingslocatie aanvoelen als een woonkamer. Pas daarom uw trainingslocatie aan op het doel, voor optimaal effect.

Voordelen van een trainingslocatie

Bij een feestje of een speciale gelegenheid verwacht u meerdere mensen. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte is voor iedereen, dat de locatie bereikbaar is voor iedereen en dat er faciliteiten beschikbaar zijn, zoals koffie en thee, toiletten en eventueel catering. Dit is het geval bij een trainingslocatie. Soms is er op kantoor of thuis niet genoeg ruimte, of soms is de ruimte die er wel is niet geschikt voor het doel. Zo is het moeilijk een lezing te geven in uw eigen woonkamer, als u kinderen heeft of niet wil dat er onbekenden uw adres kennen. Of wanneer er een grote vergadering nodig is om veel door te bespreken met alle medewerkers, is kantoor ook niet de juiste plek. Op kantoor raken de medewerkers snel afgeleid door de alledaagse prikkels, zoals de koffie automaat, hun e-mail, of puur de bekende omgeving.

Het psychologische aspect van een trainingslocatie

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat uit psychologisch oogpunt, de werkdruk lager ligt in een bekende trainingslocatie dan in een nieuwe locatie. Hoe dit komt, is simpel. Een nieuwe omgeving stimuleert nieuwe responsen. De geur, de kamer, het eten en drinken en de bereikbaarheid is nieuw, waardoor u op scherp staat. Deze alertheid zorgt voor een grotere concentratie op de locatie, wat juist is wat u nodig hebt tijdens een lezing, workshop of vergadering. Door de verwerking van de nieuwe prikkels blijft het brein op scherp, wat de motivatie verhoogt en daarmee de werkdruk. Ook kan de werkdruk positief correleren als de omgeving aansluit op het onderwerp van de workshop, of vergadering. Zo kan een trainingslocatie die groen en duurzaam is ingericht (denk aan planten, rustgevend, frisse lucht, afgelegen locatie) een positieve stimulans zijn voor een vergadering over bijvoorbeeld het milieu.

Hoe regel ik een trainingslocatie?

Trainingslocaties kunt u eenvoudig online boeken, reserveren, en uw voorkeuren doorgeven. U kunt van te voren zelfs kiezen uit het grote aanbod trainingslocaties! Zo zijn er trainingslocaties in moderne wolkenkrabbers, aan het strand, en in het bos. Voor ieder doel is er een locatie. Twijfel niet en huur direct een trainingslocatie voor optimale concentratie en motivatie!

Exit mobile version