Er is bijna niets zo leuk als een vakantie in eigen land. En dan ook nog eens op een plek waar van alles te beleven valt. Weerterbergen Roompot biedt deze vakanties aan. Je reserveert een fijn huisje, maakt gebruik van het schitterende subtropische zwemparadijs en kunt ook nog eens volop genieten van al het andere dat Weerterbergen Roompot biedt. Een vakantie in Limburg, vlak in de buurt bij Weert, Eindhoven en Roermond is natuurlijk al een fijn idee. Ook als je besluit eens van het park te gaan, dan is er in de buurt genoeg te doen. Maar er is zoveel te doen óp het park, dat je er echt een heerlijke vakantie kunt beleven.

Wat is er te doen op Weerterbergen Roompot?

Op Weerterbergen Roompot kun je heerlijk ontspannen. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten als de jeu de boules baan, het fantastische zwembad, de zonnebank, en natuurlijk de amusementshal. Wil je er liever een meer sportieve vakantie van maken? Dan kun je op het meer heerlijk met de kano op pad, er is een klimmuur en een fietsverhuur. Natuurlijk kun je de ene dag de ene activiteit doen en de volgende dag lekker relaxen, je bent immers op vakantie!

Ook kinderen vermaken zich hier prima

Als je kinderen het naar hun zin hebben, dan heb jij het ook al snel naar je zin. En dat treft: op Weerterbergen Roompot is genoeg te doen voor kinderen. Niet alleen heerlijk zwemmen in het prachtige zwemparadijs, maar ook de KidsClub met Koos Konijn is een aanrader. Met Koos Konijn valt altijd wel wat te beleven. Maar ook activiteiten samen met je kinderen kunnen erg leuk zijn. Wat denk je van glow in the dark bowling of glow in the dark minigolf? Ook met een waterfiets het meer over kan voor je kinderen een hele leuke activiteit zijn, net als voor jou.

Lekker eten op het park

Het grote voordeel van een eigen huisje dat voorzien is van alle gemakken, is dat je zelf kunt koken. Je kunt ieder gerecht maken dat je zelf wilt. De boodschappen haal je gewoon in de supermarkt op het park. Maar wat nu als je een keer geen zin hebt om te koken? Ook dan kun je op het park terecht. Er zijn verschillende restaurants te vinden. Zo kun je heerlijk pizza eten in de pizzeria, snacken in de snackbar of gebruikmaken van een van de andere eetgelegenheden. Er is ook de mogelijkheid om eten af te halen.