Iedereen heeft er wel eens van gehoord. Een medium, helderziende of een paragnosten online. Iemand die je te hulp kan staan bij verschillende problemen of vragen waar jij mee zit. Meestal gebeurt dit door middel van een fysieke afspraak. Maar er zijn ook mogelijkheden om een paragnost of een medium online te spreken. 

 

Medium, paragnost of een helderziende

Maar voor welke vragen moet je bij wie zijn? Het is belangrijk om uit te leggen wat precies het verschil is tussen een medium, paragnost of helderziende. Je wilt natuurlijk wel met de juiste persoon contact leggen en antwoorden op jouw vragen krijgen waar je namelijk mee zit.

Een medium is een persoon die contact kan leggen met overledenen. Daarnaast, een helderziende kan dit ook maar is meer helderziend, heldervoelend of helderwetend. Een helderziende claimt dingen of situaties te kunnen zien in een andere tijd, meestal de toekomst. En zal daarom ook minder kijken naar contact leggen met overleden mensen en zal meer een focust hebben op vragen als wat de toekomst kan brengen. Maar onthoudt wel dat het altijd aannames zijn.

Een paragnost is een overkoepelende term voor mensen met paranormale gaven. Denk hierbij het voelen van bepaalde energie om je heen. 

 

Wanneer een medium, helderziende of paragnost spreken?

Het spreken van een online medium, helderziende of paragnost kan op ieder moment. Je hoeft niet weken van tevoren al een afspraak te maken, maar een snel bezoek voor een antwoord op een vraag kan al binnen 24 uur. Een groot voordeel hieraan is dat je gelijk antwoord kunt krijgen van een paragnost of medium op jouw problemen, situatie of levensvraag.

Dit kan namelijk goed van pas komen wanneer jij met bepaalde levensvragen zit of wanneer je een belangrijke beslissing moet maken. Dan kan een bezoekje aan een medium, helderziende of paragnost wel eens goed uit komen. 

 

Alles geheel anoniem

Doordat je geen fysiek contact hebt met de medium kun je ervoor kiezen om de afspraak volledig in anonimiteit te laten verlopen een andere naam te pakken voor deze afspraak. Vooral wanneer jij hier jezelf prettig bij voelt, moet je dat ook vooral doen. Hier kan je natuurlijk helemaal zelf voor kiezen, je echte naam vertellen mag, maar anonimiteit is ook zeker een optie om te kiezen wanneer jij je hier prettiger bij voelt. Anonimiteit is vooral fijn wanneer je in een situatie zit waarbij je het moeilijk  vind om er echt over te praten met een bekende. Vanachter een computer scherm kan dit als ‘makkelijker’ worden ervaren.