Het voorjaar is in volle gang. We hebben nu al een aantal mooie, zonnige dagen achter de rug. In deze tijd van het jaar, nu de dagen weer merkbaar langer zijn en de temperatuur hoger wordt, plannen veel bedrijven een gezellig personeelsuitje. Als je in de organisatie van zo een uitje zit wil je natuurlijk iets regelen dat iedereen leuk vindt, maar wel origineel is. Denk dan ook eens aan een dagje weg in een rubberboot met motor. Er zijn volop mogelijkheden als je hiervoor kiest.

Het jaarlijkse bureau uitje organiseren

Als je op een bureau werkt is deze dag misschien wel een van de leukste dagen van het jaar; het uitje met je collega’s. Erg leuk dus als je dit mag organiseren. Een uitje in een rubberboot met motor is een absolute aanrader als je echt leuk en origineel voor de dag wil komen. Je moet natuurlijk met al je collega’s rekening houden als je personeelsuitje plant. Het moet iets zijn waar iedereen aan mee kan doen en wat (het liefst) iedereen leuk vindt. Het moet dus niet te fysiek inspannend zijn, maar wel een beetje actie bevatten. Dit komt heel mooi samen in een uitje met een rubberboot met motor.

Plan je rubberboot met motor uitje goed

Net als voor ieder ander uitje moet je vooraf goed plannen wat je gaat doen in de rubberboot met motor. Een beetje ronddobberen is natuurlijk heerlijk, maar je wilt vast ook nog wat mooie plekken bezoeken en ergens eten en/of drinken. De ene collega wil het liefst de hele dag op het terras zitten terwijl de andere collega van meer actie houdt. Je kan in een rubberboot met motor heel eenvoudig het genieten van de zon en omgeving combineren met een beetje actie. Maak er bijvoorbeeld een puzzeltocht van. Ook leuk als je niet met elkaar in één rubberboot met motor past: zet een wedstrijdelement in. Bijvoorbeeld welke boot de meeste molens of de meest verschillende vogels kan fotograferen.

Maak er een leuke dag van

Zo zie je maar, met een rubberboot met motor kan je vrij eenvoudig een heel leuk bureau uitje organiseren. Bedenk vooraf wat je wil doen en waar jullie naartoe kunnen varen en ga heerlijk relaxed op pad met de rubberboot met motor. Met een goede voorbereiding is dit uitje gegarandeerd een succes en hebben jij en je collega’s een hele leuke dag met elkaar.